Werkwijze & Tarieven

Heb je interesse in een coachingstraject, neem dan contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens het kennismakingsgesprek leren wij elkaar beter kennen en krijg je meer informatie over het schrijven van een Master Goal en het coachingstraject.

 

Coachingstraject

Het coachingstraject start met een kennismakingsgesprek. Het is belangrijk dat jij vertrouwen hebt in mij als coach. Daarom is het belangrijk dat we elkaar leren kennen en beiden gecommitteerd zijn om het coachingstraject met elkaar aan te gaan. Tijdens het kennismakingsgesprek maken we afspraken over het aantal gesprekken, waar deze gesprekken plaatsvinden en krijg je uitleg over de Master Goal waarmee ik werk.

Voorafgaand aan het eerste coachingsgesprek zet je jouw Master Goal op papier. Daarin omschrijf je wie je bent en wie je bent in de toekomst. Daarnaast ga je aan de slag met concrete doelen, dat kan zijn op persoonlijk en/of professioneel gebied. Hoe concreter de doelen zijn hoe beter je daarop gecoacht kan worden.

Het coachingstraject bestaat uit 6 tot 10 sessies van maximaal 60 minuten. Tijdens het traject controleren we steeds of we nog op de goede weg zijn. Dit doen we aan de hand van de Master Goal. Zijn er al doelen behaald? Wat heb je gevierd? Is er behoefte aan een andere vorm van coaching? Waar jij als coachee behoefte aan hebt tijdens het coachingstraject is voor mij belangrijk, geef daarom aan wanneer er iets anders nodig is.

Voor meer informatie over mijn werkwijze klik hier.

 

Teamcoaching & Trainingen

Naast mijn werk als persoonlijke coaching ben ik werkzaam als teamcoach en trainer. Als teamcoach ben ik gecommitteerd aan het hele team. Alle leden van het team worden als gelijkwaardig partner meegenomen in de coaching. Elk teamlid zorgt voor een bijdrage op zijn of haar manier. Vanuit veiligheid en vertrouwen coach ik het team. Hiervoor geldt dat ik meega in de behoefte van het team en de richting die gekozen wordt. Uiteindelijk zal dit bijdragen aan de high performance fase waarin het team zich zal begeven en werken we aan het gezamenlijke doel.

Voordat het team gecoacht gaat worden is er een voorgesprek met de leidinggevende en eventueel individuele gesprekken met de teamleden. Daarin worden de behoeften besproken en de mogelijkheden. In samenspraak met de leidinggevende wordt de invulling bepaald.

Naast teamcoaching geef ik trainingen op maat. De trainingen kunnen meegenomen worden in het coachingstraject of afzonderlijk gegeven worden. De trainingen die ik geef zijn gericht op de groepsdynamiek, samenwerken en communicatie.

Voor de teamcoaching en training werk ik regelmatig samen met andere coaches.

Neem gerust contact op voor meer informatie over teamcoaching, trainingen en tarieven.

 

Locatie

De coachingsgesprekken vinden plaats bij mij thuis in Tilburg. Mocht dit een probleem zijn dan kunnen in samenspraak een andere locatie kiezen, een coachingsgesprek via Skype/Facetime/Zoom is een van de mogelijkheden. Mocht je het prettig vinden om al wandelend gecoacht te worden, dan ligt natuurgebied Moerenburg op loopafstand van mijn huis.

 

Werktijden

Woensdag van 8:30u. tot 17:00u.

Donderdag/vrijdag van 9:00u. tot 14:00u.

Het is mogelijk om een afspraak te plannen in de avonduren.

Neem voor de mogelijkheden contact op met mij, dan plannen we samen een afspraak in!

 

Tarieven

De kosten van het coachingstraject worden berekend op basis van het coachingstraject. De duur van het coachingstraject wordt besproken tijdens het kennismakingsgesprek. Het kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Voorafgaand aan het eerste coachingsgesprek dient het gehele traject betaald te worden.

Algemene voorwaarden