OVER MIJ

Nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen

Ik ben Vera Gulickx

Dertiger, moeder van een zoon en getrouwd. Woonachtig en werkzaam in Tilburg. Sinds 2018 ben ik naast mijn baan in het onderwijs ook werkzaam als coach

Ik ben nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen en streef ernaar mijn eigen vaardigheden en kennis van coaching te blijven ontwikkelen. 

Het streven naar ontwikkeling komt voort uit mijn werk als leerkracht. Tijdens mijn lessen ga ik uit van de kennis en vaardigheden van mijn leerlingen, door het stellen van krachtige vragen en uit te gaan van de behoefte van de leerlingen begeleid ik hen in hun ontwikkeling.

Naast mijn werkzaamheden voor de klas ben ik de afgelopen twee jaar coördinator geweest van het traineeship. Als coördinator heb ik startende leerkrachten begeleid in hun ontwikkeling. Coaching was daarbij een belangrijk onderdeel. Door het stellen van krachtige vragen kwamen de trainees tot nieuwe inzichten en heb ik hen vanuit hun eigen kennis en kunde begeleid in hun ontwikkeling. Hierdoor ben ik me meer gaan richten op de begeleiding van volwassenen. Dit heeft mij doen besluiten om me naast het lesgeven te focussen op coaching.

Als leerkracht mag ik bijdragen aan de ontwikkeling van mijn leerlingen, als coach wil ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van mijn coachee. Als coach werk ik vanuit vertrouwen en daadkracht. Het is mijn missie om in een wereld vol verwachtingen, prikkels en kansen mensen te begeleiden in het bereiken van buitengewone resultaten.

Wat doe ik voor jou

Het maakt mij niet uit wie je bent, waar je vandaan komt of wat je doet, jij hebt zelfvertrouwen kent je eigen grenzen en weet wat je hart jouw vertelt. Jij hebt alles in huis om daarin je eigen weg te bewandelen en ik wil je daarin begeleiden.

Wij gaan aan de slag met jouw Master Goal!

Hierin staan de doelen die jij aan het eind van het traject bereikt wil hebben.

Vanaf nu ben ik jouw coach en sta ik voor je klaar!

Om je zo goed mogelijk te coachen maak ik gebruik van verschillende coaching tools zoals perspectief coaching, relatie coaching en familieopstellingen. Samen bekijken we wat er nodig is en bij jou past.

Vanuit vertrouwen en daadkracht maak je beslissingen!

Je ontvangt na het coachingstraject een kleine verrassing om je op een later moment te herinneren aan de kwaliteiten die jij hebt en we vieren de behaalde doelen met iets lekkers.

Sterke eigenschappen

Ze speelt in en handelt naar de unieke persoonlijkheid van de coachee en weet in korte tijd op een natuurlijke manier een vertrouwde/warme band te creëren met de coachee. Ze is eerlijk en authentiek en weet daardoor op het juiste moment krachtige vragen te stellen waarmee ze de coachee in zijn/haar waarde laat en is oordeelvrij.
Empathisch
Liefdevol
Betrokken
Betrouwbaar

Jij hebt alles in huis om je eigen weg te bewandelen en ik wil je daarin begeleiden met de juiste kennis en accreditatie van de ACC en ICF.