Dit is mijn perfecte werkplek, of toch niet?

Welke 3 kwaliteiten heb jij?

En welke van die kwaliteiten komen naar voren in het werk dat je nu doet?

Als het goed is voel je nu die kriebel in je buik, glinsteren je ogen en lach je van oor tot oor! Je denkt aan dat ene moment waarop jij jouw kwaliteit perfect in kon zetten en het resultaat verbluffend was.

Of voel jij die kriebel niet en zit je niet op de goede plek? Je hebt wel de kwaliteiten die nodig zijn voor het werk dat je doet, maar die sprankeling mist. Je voelt niet de energie van een geslaagde werkdag als je thuiskomt. Met collega’s een biertje drinken op vrijdagmiddag klinkt als een verplichting en je telt de uren tot de vakantie.

Natuurlijk is het salaris goed en die secundaire arbeidsvoorwaarde krijg je nergens anders. De reistijd is minimaal en je mag ook nog eens thuiswerken. Dat klinkt echt te gek… op papier.

If you can dream it, you can do it!

Walt Disney

Maar stel je eens voor, de wekker gaat en je weet al dat je vandaag weer mag knallen. Het project waar je aan werkt geeft je energie. Jouw creativiteit, flexibiliteit en kennis komen helemaal tot zijn recht. En dan mag je ook nog samenwerken met die fijne collega, waarbij gezelligheid en zakelijkheid perfect samengaan. Tijdens de borrel klets je met iedereen en de tijd lijkt voorbij te vliegen, je bent hier echt op je plek. Het voelt alsof je na een rondje rennen in het ochtendzonnetje je PR hebt verbeterd, het was wel werken maar het voelt zo goed!

Jouw kwaliteiten staan centraal, je mag je ontwikkelen en er zijn groeikansen. Dit werk is geen eindstation, waar je tot aan je pensioen aan vast zit, dit is het werk waar jij gaat groeien. Hier voelt werken niet als een verplichting, maar als een plak waar jij jezelf kan zijn en jouw ontwikkeling als belangrijk wordt gezien. Je bent perfect in balans.

Gaat je hart hiervan kloppen? Ben jij ook op zoek naar die werkplek waar je energie van krijgt? Wil jij onderzoeken waar jouw kwaliteiten het beste tot zijn recht komen? En wil je nu eens echt weten in wat voor omgeving jij je werk het beste kan doen?

Wacht dan niet langer! Laten we samen onderzoeken hoe die plek eruitziet!