Ik ben Vera Denis-Gulickx, dertiger, moeder van een zoon (L), vrouw van P. Woonachtig en werkzaam in Tilburg. Sinds 2018 ben ik naast mijn baan in het onderwijs ook werkzaam als coach.

Ik ben nieuwsgierig, altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en kansen en streef ernaar mijn eigen vaardigheden en kennis van coaching te blijven ontwikkelen. Het streven naar ontwikkeling komt voort uit mijn werk als leerkracht. Tijdens mijn lessen ga ik uit van de kennis en vaardigheden van mijn leerlingen, door het stellen van krachtige vragen en uit te gaan van de behoefte van de leerlingen begeleid ik hen in hun ontwikkeling.

Naast mijn werkzaamheden voor de klas ben ik de afgelopen twee jaar coördinator geweest van het traineeship. Als coördinator heb ik startende leerkrachten begeleid in hun ontwikkeling. Coaching was daarbij een belangrijk onderdeel. Door het stellen van krachtige vragen kwamen de trainees tot nieuwe inzichten en heb ik hen vanuit hun eigen kennis en kunde begeleid in hun ontwikkeling. Hierdoor ben ik me meer gaan richten op de begeleiding van volwassenen. Dit heeft mij doen besluiten om me naast het lesgeven te focussen op coaching.

Als leerkracht mag ik bijdragen aan de ontwikkeling van mijn leerlingen, als coach wil ik graag bijdragen aan de ontwikkeling van mijn coachee. Als coach werk ik vanuit vertrouwen en daadkracht. Het is mijn missie om in een wereld vol verwachtingen, prikkels en kansen mensen te begeleiden in het bereiken van buitengewone resultaten.

Ik ben sociaal, ontmoet graag nieuwe mensen, bezoek nieuwe plaatsen en andere culturen. Dus als het mag leer ik jou graag beter kennen en kan ik jou begeleiden in het behalen van buitengewone resultaten!