Mama gaat weer naar school…

Of de juf gaat weer naar school, of misschien is het de student…

Dan ben je 30 heb je een zoon, een verloofde, je huis verkocht en wil je ineens carrière maken. Al wordt dit niet zo genoemd in het onderwijs, want het is geen ellebogenwerk en er is geen senior topfunctie. Voor het salaris moet je het ook niet doen. Nee, ik hou van mijn vak. Het onderwijs, onderwijzen, onderwijs maken, onderwijs ontwikkelen en daar samen beter van worden. Dus heb ik, eindelijk, de stap genomen en ben ik in januari gestart met een interne opleiding management en mag ik mij management trainee (potential) noemen. En juf en moeder.

Deze woorden op papier zetten, zorgt voor een klein zweempje stress, want hoe doe je dat. Vier dagen werken, een opleiding volgen, het huishouden en dan met de concentratie van een ei. Ja, je leest het goed een ei. Voor ik de eerste woorden op papier heb gezet, ben ik ongeveer een uur bezig geweest met het ontwerp van mijn website. En je verwacht het niet, alleen de foto is vervangen en de titel.

Dus hoe overleef ik mijn 30ste jaar en nog iets, nog meer, alles?

 

 

Laat een reactie achter